Voor Designers

Hoe werkt een designcompetitie?

Eerste ronde

In de eerste ronde dagen we je voornamelijk uit om jezelf en jouw beste idee(ën) voor het project te presenteren. Je kunt gratis en vrijblijvend een account met portfolio aanmaken zodat onze opdrachtgevers een goed beeld van jou krijgen. Onze opdrachtgevers selecteren vervolgens de drie meest aansprekende ontwerpers uit de inzendingen, die hun ontwerp in de finale mogen uitwerken.

Op het platform tref je een 3D model van de woning, moodboards en andere smaak- en stijlvoorkeuren van onze opdrachtgevers. Zodra je een eerste inzending hebt verzonden, kun je direct in gesprek gaan met de opdrachtgevers via een chat-functionaliteit. 

Hoewel het doel van de eerste ronde een schetsontwerp is, heb je de vrijheid om dit ontwerp zo uitgebreid te maken als je zelf wilt. Als je verschillende ideeën wilt presenteren, raden we aan om voor elk idee een apart ontwerp in te dienen. De eerste ronde duurt 3 weken.

De finale


De finale begint met een kans om in een persoonlijk gesprek dieper in te gaan op de wensen en eisen van de opdrachtgevers, zodat jouw ontwerp nog beter aansluit op de vraag. Vervolgens krijg je 3 weken de tijd om het definitieve ontwerp te voltooien. Voor de finale is een gegarandeerd bedrag beschikbaar dat wordt verdeeld over de 3 finalisten. Het specifieke bedrag en de verdeling verschillen per project en worden van tevoren bekendgemaakt.

Realisatie

Na de competitie krijg je de mogelijkheid om een vervolg op de competitie voor te stellen. Dit vervolg kan bijvoorbeeld een offerte op maat, een shoppinglist of complete ontzorging zijn. 

Beschikbare Projecten

Deelnemen?

Wil je als ontwerper deelnemen aan onze projecten? Maak dan gratis en vrijblijvend een account en portfolio aan. Hierdoor blijf je op de hoogte van de projecten die wij lanceren, en onze opdrachtgevers kunnen duidelijk zien waarom zij jou als ontwerper voor hun project zouden moeten kiezen.