“Daarom wilden we ook niet 1 ontwerper aanschrijven met een portfolio wat ons aansprak, maar juist ontwerpers vragen om juist dingen te doen waar we zelf nooit aan zouden denken.”

Voor ons was de ruimte te groot om een ontwerp te maken wat aan alle kanten zou kunnen kloppen. Een enkele kamer lukt nog wel, maar omdat hier alles doorloopt, moest er een totaalplan komen. Kijkend naar tv programma’s, waren we soms positief verrast door de durf van een ontwerper wat we zelf nooit zouden doen, maar wel heel erg mooi uitkwam. Daarom wilden we ook niet 1 ontwerper aanschrijven met een portfolio wat ons aansprak, maar juist ontwerpers vragen om juist dingen te doen waar we zelf nooit aan zouden denken. Terugkijkend hebben we een aantal mooie ontwerpen gekregen met allemaal een eigen karakter.

Het platform biedt wat we zochten, namelijk meerdere ontwerpers die hun ideeën met ons zouden delen. We wisten dat het een competitie was, maar het was heel lastig te voorspellen hoe die gaat lopen. We wisten niet hoeveel deelnemers mee zouden doen en vonden het ook wel spannend dat het lang duurde voor de eerste inzendingen. Gelukkig kwamen de inzendingen later wel en hebben we met een aantal ontwerpers leuke gesprekken gehad over de ontwerpen. Het platform ondersteunt prima in het doel. Ook Luuk lekker enthousiast en helpt waar nodig.