“Ik kwam er samen met mijn vriend niet uit wat nou precies de juiste indeling van ons huis zou moeten worden en hoe we het zouden gaan aankleden.”

Toen we het huis 9 jaar geleden kochten en verbouwden, zijn we voor “safe” gegaan, waardoor ons huis wel strak, maar eigenlijk best ongezellig is. Alles staat op een onlogische plek voor ons en we zouden graag een volledige metamorfose van ons huis doen. Maar nu dus wel in 1 keer goed, daarom hebben we ervoor gekozen professionals in te schakelen en dat is gelukt!

Wij hebben Live It Design ingeschakeld vanwege het grote netwerk en meerdere inzichten die je daardoor ontvangt. Als je 1 persoon je huis laat uitwerken, is het nog steeds maar 1 mening. Nu hebben we meerdere uitwerkingen ontvangen en daaruit kunnen kiezen wat ons het meeste aanspreekt en bij onze levensstijl past. We hebben meerdere verrassende ontwerpen ontvangen, en daardoor zijn wij uitgekomen
op een perfecte indeling en uitstraling van ons huis.
Wij vonden de persoonlijke begeleiding erg prettig; ze waren erg vriendelijk en meedenkend met verstand van zaken. Maar bovenal niet opdringerig, je kan zelf kiezen hoeveel contact je wilt hebben met de verschillende designers/architecten.
Als je niet zeker van je zaak bent en/of je geen gevoel voor stijl hebt, dan is dit ideaal! Zelfs als je dat trouwens wel hebt, ze laten je soms dingen zien die je zelf nooit had kunnen bedenken.